Mistä tiedät onko rakastettusi jo naimisissa?

Teillä on kivaa yhdessä, mutta hieman epäilyttää. Et välttämättä haluaisi olla se toinen. Tässä muutama vaaran merkki:

Katsele  sormussormea. Jo muutaman kuukauden sormuksen käyttö jättää jälkensä. Kesällä jälki on helpompi erottaa kuin talvella. Hän saattaa myös hiplata sormea, jossa sormus on ollut, aivan kuin jotain puuttuisi.  Jos kysyt asiaa, saattaa hän sanoa että hän on vasta eronnut. Voi pitää paikkaansa tai sitten ei.

Pyydä hänen kotipuhelinnumeronsa. Jos toinen on vakavasti kiinnostnut, hänellä ei ole mitään numeronantamista vastaan. Jos hän ei useiden treffienkään jälkeen halua antaa kotinumeroaan, on syytä epäillä että kotona on joku, jonka hän pelkää vastaavaan puhelimeen. Näin kännykkäaikaan saattaa tietysti olla niin että hänellä ei ole kiintopuhelinta tai sitten on.

Pidä rakastettuasi kädestä kiinni kun liikutte julkisilla paikoilla. Jos hän protestoi sitä vastaan, hän saattaa pelätä että joku hänen tuttunsa näkee ja kertoo eteenpäin, sille kotona odottavalle.

Suunnittele yhteistä viikonloppuohjelmaa teille molemmille ja katso miten hän reagoi. Jos hän ei koskaan halua tavata sunnuntaisin tai lauantaisin on syytä vetää tiettyjä johtopäätöksiä.

Pyydä saada tavata hänen ystäviään. Muutamien treffien jälkeen tämän ei pitäisi olla vaikeaa. Jos hän ei halua että tapaat hänen ystäviään, sinun kannattaa olla hyvin varovainen, sillä et todellakaan ole ainoa hänen elämässään.

Tietysti jos asia ei sinua yhtään vaivaa, eikä häntäkään, niin mikäpä siinä,  mutta entäs se petetyksi tuleva osapuoli? Joku kertoo hänelle jossain vaiheessa…

Avainsanat: , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: