Kotimaiset kasvikset

1970-luvulla monet kasvikset sisälsivät paljon lyijyä. Tämä johtui siitä että autojen polttoaineessa oli lyijyä ja se kulkeutui marjoihin, hedelmiin ja lehtivihanneksiin. Nykyään kotimaiset kasvikset ovat huomattavasti terveellisempiä kuin muinoin, olivat sitten luomua tai ei. Suosi suomalaista ja syö kiltisti kasviksesi.

Mainokset

Avainsanat: , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: