Leivällä on väliä

Mitä tulee leipään – kokojyväleipä on parasta. Siitäkin on tehty oikein tutkimus.  Kokojyväleivän on todettu tutkimuksissa sisältävän ortofenoleja, jotka ovat syöpää ehkäiseviä antioksidantteja.  Näitä ei sitten löydy valkoisista jauhoista. Saadakseen täyden hyödyn kokojyväleivästä sitä on syötävä 10 g päivässä eli noin 4 viipaletta.

Advertisements

Avainsanat: , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: