Kasvisten vitamiinipitoisuus vaihtelee

Monet tekijät vaikuttavat siihen miten paljon kasviksissa on oikeasti vitamiineja. Maaperän laatu, lannoitus, sadonkorjuuajankohta, säilytyslämpötila varastossa,  säilytyslämpötila kuljetusten aikana, kuljetusmatkan pituus, säilytyslämpötila ja -aika kaupassa sekä miten kasvikset on pakattu.

Pakastevihannesten vitamiinipitoisuuteen vaikuttaa se,  miten pian ne on käsitelty sadonkorjuun jälkeen ja miten ne on käsitelty.

Kaikkein eniten vitamiineja on kasviksissa, jotka otetaan maasta heti syötäväksi. Mitä pitempi aika kuluu ja mitä enemmän kasviksia käsitellään sen enemmän vitamiineja tuhoutuu.

Mainokset

Avainsanat: ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: