Katoaako vesiliukoiset vitamiinit keitettäessä?

Eivät, jos käsittelet vihannekset oikein. 

  1. Kuori ja viipaloi vihannekset vasta ennen käyttöä.
  2. Ota pakastevihannekset pakastimesta, vasta kuin vesi kiehuu ja laita ne suoraan kiehuvaan veteen.
  3. Keitä vihanneksia mahdollisimman vähän aikaa, ”kun hammas pystyy” on hyvä aika.
  4. Keitä vihannekset vähässä vedessä ja käytä vihannesten keitinliemi ruuanvalmistukseen. Poikkeuksena tietyt pavut, joiden keitinlientä ei saa käyttää. 
  5. Syö vihannesruuat heti tuoreeltaan.
Mainokset

Avainsanat: , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: