Nettideitti

Kuva voi valehdella enemmän kuin tuhat sanaa. Saattaa olla että kuva ei edes ole kyseisestä henkilöstä tai sitten on, mutta 20 vuoden takaa. Nettideittisi voi olla naimisissa, pedofiili, murhaaja, narsisti, liian nuori, liian vanha. Siis ihan mitä hyvänsä.  Netissä on helppo olla jotain muuta kuin oikeasti on. Kauniita sanoja on helppo kirjoittaa ja antaa itsestään hyvä kuva.  Ihastuminen käy helposti.  Siksi ensitreffit kasvotusten voivat olla melkoinen järkytys. Puhumattakaan kaikesta muusta mitä saattaa paljastua.

Siksi on hyvä varautua etukäteen ja laatia toimintasuunnitelma:

Älä koskaan sovi treffejä kotiisi tai mene tuntemattoman kotiin. Valitse yleinen paikka, jossa on muita ihmisiä. Jos tuntuu että toinen ei ole ollenkaan sellainen, millaisen kuvan sait, voit poistua helposti takavasemmalle. 

Älä anna liikaa henkilökohtaista tietoa itsestäsi liian varhaisessa vaiheessa.  Joskus voi käydä niin että toinen ihastuu ja toinen ei.  Asiasta tulee piinallinen jos toinen jää kyttämään elämääsi. Pahimmillaan hänestä voi tulla häirikkö, josta ei pääse eroon.

Sinun ei ole pakko tehdä mitään mitä et halua.  Jos sinua alkaa epäilyttää koko juttu, voit ihan hyvin kohteliaasti kieltäytyä ja jatkaa elämääsi. Kaikkien ihmisten kemiat eivät vain kohtaa.

Joskus voi käydä niinkin onnellisesti että juuri hän on se oikea.  Koskaan ei voi tietää mistä hänet löytää.  Jos kaikki palaset tuntuvat osuvan kohdalleen, rentoudu ja nauti. Pidä hauskaa! Ole oma itsesi, se on parasta mitä voit olla.

Mainokset

Avainsanat: , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: