Yrteillä ja mausteilla antioksidantteja elämääsi

Norjalaistutkimuksen mukaan 1 gramma yrttimausteita ruokaan päivässä ja  tuplaat antioksidanttisuojasi syöpää vastaan.  Parhaita lähteitä tähän ovat  rosmariini, oregano, timjami, salvia, piparminttu, sitruunamelissa, neilikka, maustepippuri ja kaneli. Tutkijoiden mukaan yrtit pitäisi nauttia mahdollisimman tuoreina, mutta kyllä kuivatutkin kelpaavat paremman puutteessa.

Mainokset

Avainsanat: , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: