Potut bataattiin

Kun vaihtaa valkoiset perunat punaiseen bataattiin voit vähentää 2-tyypin diabeteksen riskiä.  Tutkimuksen mukaan  karotenoidi-pitoiset ruuat voivat auttaa parantamaan sokeriaineenvaihduntaa ihmisillä, joilla on riski sairastua 2-tyypin diabetekseen.  Bataateissa on paljon beetakarotiinia, joka on karotenoidi.  Sitä on myös porkkanoissa, parsakaalissa, pinaatissa ja lehtikaalissa.

Mainokset

Avainsanat: , , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: