Luonnonkosmetiikka???

Tällä nimikkeellä myydään ympäristötietoisille ihmisille kosmetiikkaa.  Vähintään siinä vaiheessa kun räväyttää raaka-aineluettelon esiin, selviää että purkki ei välttämättä ole kovinkaan paljon luontoa nähnyt. Joukossa on pari ainesosaa jotka ovat yrttejä tai hedelmiä. Siihen se luonnonmukaisuus sitten loppuikin.  Luonnonmukaisuuden puutetta luonnonkosmetiikassa perustellaan sillä että tuote ei säily luonnollisessa olomuodossaan ilman lisäaineita. 

Toinen mielenkiintoinen seikka luonnonkosmetiikassa on, että vaikka raaka-aineluettelossa mainitaan luonnon raaka-aine, itse purkin sisällössä saattaa olla vain kyseisestä raaka-aineesta uutettu tai muuten kasvista valmistettu kemiallinen aine. Näiden muunneltujen raaka-aineiden sanotaan olevan tehokkaampia kuin alkuperäiset.

Yksikään markkinoilla oleva luonnonkosmetiikkatuote ei ole 100%:sti luonnollinen. Ainoa keino saada täysin luonnonmukaista kosmetiikkaa on valmistaa se itse. Hyvä puoli itsevalmistetussa kosmetiikassa on että sitä ei ole testattu eläinkokeilla, vaan ihmiskokeella. Tee siis vain ihmiskokeella testattua kosmetiikka itsellesi.

Mainokset

Avainsanat: ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: