Sinulle on roskapostia!

Olen tässä katsellut blogini roskapostisiiloa ja huomannut että sinne kertyy tasaiseen tahtiin kommentteja. Millä kiellellä kommentit on väännetty on vielä epäselvää. Samanlaista tekstiä sain aikaiseksi vanhempieni kirjoituskoneella kun olin 2-vuotias. Muistan että oli hieno tunne hakata näppäimistöä ja saada aikaiseksi jotain konkreettista. Tosin kukaan muu ei ymmärtänyt tekstieni hienoutta, koostuivathan ne suurimmaksi osaksi konsonanteista, taisi sentään muutama vokaalikin olla välissä.
Ehkä roskapostikommenttien lähettämisen hienous perustuu siihen että lähettäjä tuntee saavansa aikaiseksi jotain. Tosin vastaanottajapuolella ei aina riitä ymmärrys kxvjkykslprst-teksteihin tai niiden tarkoitukseen. Blogin roskapostisuodatin suodattaa ne automaattisesti pois, joten niitä ei edes näe ellei käy varta vasten katsomassa.
Katselussa ei kannata kuitenkaan klikata osoitteita…yleensä niistä päätyy jonnekin, ja sinne minne päätyy ei kukaan järkevä ihminen halua mennä. Joskus päätyy menettämään jotain, mitä ei halua menettää ja joskus päätyy menettämään enemmän kuin uskoisikaan. Joskus saa kiusakseen sitkeitä seuralaisia ja joskus ohjelman, joka kerää salasanat ja muut tärkeät tiedot koneelta.
Joskus roskapostiin päätyy myös ihan kivoja kommentteja, valitettavasti en jaksa roskapostia käydä aina vilkuilemassa, joten ne jäävät sitten sinne.
Olisihan se mukavaa että kaikki kommentit olisivat mukavia ja linkit johtaisivat aina johonkin hyödylliseen. Onneksi sentään joskus saa mukavia kommentteja ja hyödyllisiä linkkejä. Kiitos niistä!

Mainokset

Avainsanat: ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: