Saisiko olla geenimanipuloitua ruokaa?

Ruoka matkaa pitkiä matkoja maatiloilta kauppaan ja sieltä ruokapöytiin. Pitkät kuljetusmatkat ja ruoka-aineiden kerääminen raakana eivät paranna ruokien ulkonäköä tai makua, ihminen kekseliäänä olentona on keksinyt että jos hieman muokattaisiin geenejä, niin ruoka säilyisi hyvänä pitempään ja maistuisikin paremmalta. Lisäksi voisivat vielä sadotkin kasvaa, niin saataisiin muutenkin ylikansoittunut maapallo vielä ruokittuakin. Kysyykö kukaan mikä hinta geenimanipulaatiosta lopulta maksetaan?

Geenimanipulaation riskejä

Miten olisi Luomu? Ihmiset ovat syöneet sitä ihmiskunnan alusta alkaen.

Avainsanat: , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: