Ravinnolla syöpää vastustamaan

Nykytutkimuksen ansiosta tieto ruuan terveysvaikutuksista lisääntyy koko ajan. Tiedetään että mitä vahvemman värisiä kasviksia, hedelmiä ja marjoja sen paremmin ne suojelevat syövältä. Kun sekoittaa keskenään erivärisiä punaisia, vihreitä, keltaisia, valkoisia, sinisiä ja oransseja hedelmiä, marjoja ja vihanneksia saa parhaan suojan. Pidä huolta että lautaseltasi löytyy ainakin 6 eri väriä päivittäin.

Kaikki vihannekset ja hedelmät ennaltaehkäisevät syöpää, eritoten sipuli, valkosipuli ja tomaatti. Syö kasviksia silti monipuolisesti. Jopa pähkinöissä ja auringonkukansiemenissä on antioksidantteja, mutta niiden ei ole vielä todettu olevan tehokkaita syöpää vastaan.

Avainsanat: , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: