Verensokeri ja ruokailu

Monet ihmiset yrittävät laihduttaa jättämällä aterioita väliin. Tästä aiheutuu enemmän haittaa kuin hyötyä sekä elimistölle että laihdutukselle.
Kun ihminen on ollut syömättä 7-8 tuntia, verensokeri on laskenut niin paljon että aivot lähettävät keholle käskyä syödä jotain makeaa ja/tai rasvaista ja  miellellään vielä nopeasti. Tästä yleensä seuraa se, että ahmitaan jotain epäterveellistä. Aivot tarvitsevat energiaa ja kehokin väsyy jos se ei sitä saa.
Siksi on parempi syödä monta pientä ateriaa, syödä hitaasti ja pureskella ruoka hyvin. Kun aivot ja keho tuntevat olonsa kylläisksi makean ja rasvaisen himokin katoaa.
Myös laihdutus eteneen paremmin, kun ei vähän väliä iske makean- tai rasvaisenhimoa.

Avainsanat: , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: