Rasvat, kolesteroli ja sydän

Barcelonan yliopistossa on tutkittu rasvoja.  Tutkimuksessa vertailtiin oliiviöljyä, voita, margariinia ja kasvisrasvoja. Lopputulos oli: jos syö 5 tl oliiviöljyä päivässä muiden rasvojen sijaan voi alentaa LDL (sitä pahaa kolesterolia) -kolesterolia huomattavasti jo viikossa.
Siispä jos kolesteroli on koholla niin oliiviöljyä leivänpäälle, salaattikastikkeeksi ja ruuanlaittoon. Lisäbonuksena tulee vielä antioksidantteja ja E-vitamiinia.

Henkilökohtainen mielipiteeni on se että mikä hyvänsä kasvisöljy alentaa kolesterolia vastaavasti, koska on kysymyksessä kasviksista peräisin oleva tuote ja kasvikunnan tuotteet eivät sisällä kolesterolia.

Mainokset

Avainsanat: , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: