E-vitamiinitasot ja syöpä

Vuosia sitten otettiin 15 000 suomalaisnaiselta verinäytteet, joiden avulla oli tarkoitus tutkia syövän ja E-vitamiinin välistä yhteyttä.  Vuosien kuluessa naisia seurattiin ja tutkittiin mihin syöpiin he sairastuivat ja millaiset olivat heidän verensä E-vitamiinipitoisuudet.
Yhteys löytyi. Jos veren E-vitamiinitaso on matala, seuraa 60% nousu näiden syöpien osalta: huuli- ja suusyöpä, maha- ja kohdunkaulansyöpä.

Missä E-vitamiini sitten on?
Kasvisöljyissä (auringonkukkaöljy, maissiöljy, vehnänalkioöljy), hasselpähkinöissä, vehnänalkioissa, lehtikaalissa, katkaravuissa, näkkileivässä, punaisessa paprikassa, täysjyväviljassa, vihreissä lehtivihanneksissa.

Lisää E-vitamiinin lähteitä löydät, klikkaamalla: Vitamiinit, kivennäisaineet, hivenaineet ja ravintolisät

Advertisements

Avainsanat: , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: