Ylipaino ja sisäinen viisaus

Miksi jotkut ihmiset pysyvät ihannepainossa ja toisille painonpudotus on jatkuvaa kamppailua? Miksi toiset kamppailevat anoreksian ja toiset bulimian kanssa?  Miten löytää kultainen keskitie, jolloin elämä on helppoa?

Monilta ihmisiltä on oman sisäisen viisauden kuuntelu unohtunut jonnekin dieettiviidakkoon. Se, mitä peilistä näkyy on vain osa totuutta. Se, mitä päässä liikkuu, kun noudattaa tiettyjä dieettirutiineja ja kurkottaa epärealistisiin tavoitteisiin on pääsi luomaa harhaa. Ylipaino-ongelmia tulee kun painosta tulee liian kontrolloitu asia. Kun odotukset ovat epärealistiset, jossain vaiheessa huomataan että ei onnistu ja jätetään homma kesken tai käy päinvastoin jokaisesta kalorista tulee vihollinen ja sitä vastaan taistellaan ilman järjen hiventä.

Ainoa keino löytää takaisin on kuunnella omaa sisäistä viisauttasi, mitä kehosi oikeasti haluaa: millaista ruokaa, milloin lepoa ja millaista liikuntaa. Unohda liika kontrolli ja etsi oma luonnollinen painosi. Anna kehosi päättää, kuuntele sisäistä viisauttasi. Kunnioita kehoasi, älä pahoinpitele sitä huonolla ruualla tai liikkumattomuudella/liiallisella liikunnalla. Anna kehosi pitää se paino, jossa kehosi viihtyy. Kun löydät tasapainon itsesi kanssa, sinulla ei ole enää ylipaino-ongelmaa.

Mainokset

Avainsanat: ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: