Syöpä ja ravinto

Aikaisemmin tutkijat ovat etsineet ravinnosta syöpää aiheuttavia aineita. Nyttemmin on huomattu että ravinnossa on myös hyödyllisiä aineita, jotka ehkäisevät syöpää.
35% syöpätaudeista on yhteydessä ravintoon. Kun luopuu pahimmista epäterveellisistä ruoka- ja nautintoaineista (tupakka, alkoholi) onnistuu yleensä suojautumaan myös muilta sairauksilta. Monien sairauksien syynä on huono ruokavalio. Tälläisiä sairauksia ovat sydän- ja verisuonitaudit, ylipaino, vatsa- ja suolistosairaudet ja monet muut.
Jokainen voi vähentää omaa sairastumisriskiää syömällä terveellisesti ja järkevästi. Syövän estämisessä tärkeitä ovat kasveista saatavat vitaaliaineet, vitamiinit, kivennäisaineet ja aineet, joita ei ole aina täysin tarkkaan pystytty määrittelemään. Niiden on kuitenkin todettu suojaavan syövältä.

Näitä kannattaa syödä:

  • porkkanat
  • parsakaali
  • valkokaali
  • punajuuret
  • sipuli
  • mustikka
  • mansikka
  • vihreä tee
  • soijapapu
  • tomaatti
  • rypäleet
  • valkosipuli
  • sitrushedelmät
  • kurkuma

lista pitenee koko ajan… ja jostain syystä siihen kuuluu vain kasvikunnan tuotteita.

Avainsanat: ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: