Mitä iloa on pellavansiemenistä piirakkataikinassa?

Tämä ei ole mikään kaksimielinen juttu, vaan liittyy hyvään terveyteen. 1-2 rkl murskattuja tai kokonaisia pellavansiemeniä piirakkataikinaan tekee piirakkapohjasta hieman terveellisemmän ja rapeamman. Pellavansiemenet sisältävät omega-3-rasvahappoja, jotka ovat tärkeitä elimistön toiminnalle. Lisäksi pellavansiemenet myös saavat suoliston toimimaan paremmin, joten piirakka ei jää elimistöön muhimaan pitkäksi aikaa.

Mainokset

Avainsanat: , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: