Kaurapuurolla kiloja vastaan

Syömällä kaurapuuroa kaksi kertaa päivässä voit saada laihdutuksen alulle. Tälläinen asia selvisi kun tutkittiin yli 100 ylipainoista miestä ja naista.
Tutkimuskohteet söivät veteen keitettyä kaurapuuroa ilman sokeria ja suolaa, kevytmaidon kera (noin 1 dl), yhdessä hedelmien kanssa aamiaiseksi ja toisen kerran joko lounaalla tai päivällisellä kahden viikon ajan.
He pudottivat painoaan huomattavasti enemmän kuin vertailuryhmä.
Tässä asiassa ei ole mitään kovin ihmeellistä. Kaura-ateria sisältää noin 400 kcal, mikä on huomattavasti vähemmän mitä ihmiset yleensä syövät lounaalla tai päivällisellä. Tästä seuraa noin ½-1 kg verran enemmän painonpudotusta viikkoa kohti.
Suomessa on paljon hyviä marjoja, joilla hedelmät voi korvata. Sokerittomat marjat suoraan pakasteesta puuroon. Marjat sulavat ja antavat makua. Paino putoaa ihan itsekseen ja samalla saa kuituja ja vitamiineja.
Toki pelkällä puurolla eläminen käy pitemmän päälle hieman yksipuoliseksi, joten muutaman viikon jälkeen on hyvä siirtyä terveelliseen normaaliin ruokaan lounaalla ja päivällisellä. Puuron voi jättää aamiasruuaksi.

Avainsanat: , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: