Miten valita vitamiinipitoisimmat ruoka-aineet?

  1. Valitse aina mahdollisimman tuore tuote
  2. Valitse mahdollisimman alkuperäinen tuote, johon ei ole lisätty mitään ja josta ei ole otettu mitään pois
  3. Valitse tuote, jota on mahdollisimman vähän käsitelty
  4. Valmista ruoka mahdollisimman hellävaraisesti ja nopeasti (vältä paistinpannua, etikkalientä ja ruuan valmistamista säteilyttämällä tai kuumalla lämmöllä)
  5. Älä säilytä ruokaa pitkiä aikoja
  6. Jos ruoka pitää säilöä, pakasta se
Advertisements

Avainsanat: ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: