Kenelle kasvilääkintä soveltuu?

Aluksi on sanottava että kaikki ei sovi kaikille. Kasvilääkintä sopii kuitenkin useimmille ihmisille. Ainoa asia mitä vaaditaan on tieto ja taito käyttää tietoaan oikein. Itsetuntemus on tärkeää. On osattava erottaa milloin vaiva on vakava tai henkeä uhkaava ja milloin vaiva on tavanomainen ja helposti hoidettavissa. Tälläinen helppo vaiva voi olla esim. flunssa.
Monet krooniset vaivat, joidet syyt tiedetään, sopivat myös hoidettavaksi kasvilääkinnällä. Kroonisten vaivojen hoidossa on hyvä muistaa että jos vaiva on ollut jo vuosia, niin ei se yhdessä yössä katoa. Usein tarvitaan myös elintapojen pysyviä muutoksia ja ne vievät aikaa.
Yleensä kasvilääkintä vaikuttaa aika nopeasti – puhutaan viikoista. Ihmiset ovat yksilöitä, kaikilla paraneminen ei tapahdu samalla tavalla. Yksi paranee 15 minuutisssa, kun toiselta voi kestää 6 kuukautta.
Myös annostus voi olla erilainen eri ihmisillä. Tärkeä seikka muistaa on että ei koskaan ylitä annostusta. Monet kasvilääkkeet ovat suurina annoksina myrkyllisiä, kuten lääkkeillä yleensä on tapana. Käyttöajasta on hyvä muistaa että jos vaiva ei parane kohtuullisen ajan kuluessa, niin valittu kasvilääke on silloin väärä tämän vaivan hoitoon.
Kun vaiva helpottaa on aika lopettaa kasvilääkkeen käyttö.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: