Miksi muotiblogit ovat suosittuja?

Satuin lukemaan jostain että muotiblogit ovat suosittuja ja että bloggaamisella voi ansaita rahaa. Valitettavasti muoti ei tätä muoria ole koskaan kiinnostanut ja rahanahne en myöskään ole, bloggaan ihan omaksi ilokseni ja ilmaiseksi. Jos joku lukee lurituksiani, niin ihan kiva juttu.

Jäin miettimään miksi juuri muotiblogit?

  1. Muodissa tapahtuu jatkuvasti, joten muotiblogeja päivitetään usein. Jopa useita kertoja päivässä. Hakukoneet saavat paaaaaljon tavaraa.
  2. Muoti myy – kaupallinen aspekti. Hyödyttää kauppiaita.
  3. Internetin käyttäjät ovat enimmäkseen nuoria tai nuoria aikuisia, muoti kiinnostaa.
  4. Sosiaaliset ihmiset ovat kiinnostuneita ulkonäöstään ja muoti liittyy ulkoiseen olemukseen. Sosiaaliset ihmiset myös jakavat kokemuksiaan toisten kanssa. Muotiblogit leviävät.
  5. Muotiblogeissa on kuvia, kuvablogit ovat aina kiinnostavampia kuin pelkät tekstiblogit. Kuvia voi katsella vaikkei kieltä ymmärtäisikään.
  6. Muotiblogeissa on joskus vähäpukeisia naisia. Miehet etsivät netistä seksiä ja pornoa, joten saattavat joskus päätyä myös muotiblogien sivuille.
  7. Muotiblogit tukevat ihmisten käsityksiä siitä mikä on kaunista ja muodikasta. Asioita pääsee myös kommentoimaan ja jakamaan omia kokemuksiaan.
  8. Merkkituotteet, nimet ja brandit, joita vilahtelee muotiblogien otsikoissa ja hakusanoissa tuovat lukijoita, koska osa ihmisistä etsii ostopaikkoja netistä.

Tämä juttu on kirjoitettu ”musta tuntuu”-tuntumalla ja ei perustu mihinkään tutkimukseen asiasta. En aio enää palata muoti-teemaan tässä blogissani. Raha-teemaan saatan palata…

Avainsanat:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: