Kevennyspäivä

Paasto ei sovi kaikille, kaikki eivät halua muutoksia ruokailutottumuksiinsa ja osa ihmisitä ei missään nimessä halua kokeilla mitään uutta. Ainoa ratkaisu saada ylimääräisiä kiloja edes hieman pois on kevennyspäivä. Tämä ei tarkoita sitä että ollaan nälässä koko päivän. Tarkoitus on koota päivän ateriat tutuista raaka-aineista eli niistä eineksistä, pakasteista ja mikroruuista eli kaikesta siitä moskasta ja roskasta, jota ihmiset tykkäävät syödä.
Ainoa mitä tarvitsee katsoa on että kalorimäärä ei ylitä 1300 kaloria, muuten saakin sitten syödä mitä lystää. Kevennyspäiviä ei kuitenkaan pidetä joka päivä sillä 1300 kaloria ei ole ns. ”riittävä” päivittäinen energiamäärä. Yksi tai kaksi kevennyspäivää viikossa riittää, kunhan ne eivät ole peräkkäiset päivät. Painon pitäisi pudota hitaasti mutta varmasti, ellei muina päivinä sorru mässäilyyn.
Henkilökohtaisesti en kannata kevennyspäiviä painonpudotuksessa, vaan pysyvää muutosta terveelliseen ruokavalioon yhdistettynä liikuntaan ja muihin terveisiin elämäntapoihin. Kevennyspäivä on vain yksi tapa huijata itseään ja uskotella että laihtuu.

Avainsanat: ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: