Linnan juhlien seuraamista kotona ilman ääntä

Onko otsikko outo? No, seurasin eilen linnan juhlia kotona TV:stä ilman ääntä. Se oli mielenkiintoista. Kun ääntä ei ole kiinnittää huomiota enemmän muihin asioihin. Siis, olin ja olen ihan selvinpäin ja ainoa mitä olin nauttinut oli selleri-sipulisosekeitto ja soija-suklaavanukas. Molemmat valmistin itse, hinta n. 1 euroa/annos, jos en laske itselleni palkkaa.
Tein päätelmiä. Linnan juhlien teeman oli kierrätys. Aika harvan juhlavieraan puku näytti kierrätysmateriaalista valmistetulta tai sitten käsitykseni kierrätyksestä eroaa aika paljon tästä kierrätyksestä tai ehkä tarkoitus oli kierrättää puvut myöhemmin juhlien jälkeen. En tiedä kun en tunne kutsuvieraista.
Kyseessä oli myös otos Suomen kansasta. Otos piti varmaan paikkansa, kun suomalaisista miehistä noin 60% on ylipainoisia ja naisita noin 40%. Täytyy sanoa että aika tuhtia väkeä oli juhlissa, olivat varmaan syöneet jo hyvin monta vuotta ennen juhlia. Juhlien eväät näyttivät hyviltä. Kyllä olisi kelvannut minullekin, tosin hinta ylittänee ruokabudjettini niin että ei tuo 1 euro/annos riitä.
Kiinnitin huomiota myös ihmisten keskusteluun keskenään ja ruumiinkieleen. Aika monella näytti juhlapukineet ahdistavan. Frakki ja iltapuku eivät siis ole jokapäiväisiä vaatekappaleita ja niissä tuntee olonsa tukalaksi. Koska ääntä ei ollut keskustelua ei ymmärtänyt. Sen sijaan osa ihmisistä vaikutti hyvin ylimielisiltä ja tärkeiltä. Monilla oli myös paljon asiaa kerrottavana. Osa vaikutti hieman ujoilta ja aroilta haastattelijan käsittelyssä.
Minulla ei ole mitään linnan juhlia vastaan, ei myöskään mitään sitä vastaan että samat vieraat ovat siellä joka vuosi ja samoin uudet kertaluontoiset vieraat, jotka katsotaan sinne kuuluviksi, tapahtuma on perinne, joten sitä vaalitaan. Tämä on vain tosiasia.

Avainsanat: ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: