Sensuroidaanko sinunkin blogiasi?

Olen huomannut viimeaikoina että blogiani on alettu sensuroida… en tiennytkään että olen niin vaarallinen ihminen. Tälläinen vanha mummonhöppänä  kun olen. Mummothan ne niitä yhteiskunnan vihollisia ovat???

 Koska kannatan sananvapautta ja yksilön vapautta päättää omasta elämästään, en näe muuta vaihtoehtoa kuin siiryä muualle.

Uusi osoitteeni tulee olemaan http://luovataito.canalblog.com 

Tervetuloa sinne, jos olet blogini lukija tai haluat blogiani seurata. Käyttöliittymä on ranskankielinen, mutta blogini seuraaminen on ihan yhtä helppoa kuin ennenkin. Tosin tekstejä tulee vähän harvemmin, koska  siellä ei pysty ajastamaan tekstejä, mitä olen tehnyt tässä blogissani. Muitakin hienouksia puuttuu ja valitettavasti mainoksiakin löytyy.

Mummo on tosiaan ollut höppänä. Sain tänään tämän blogini tilastot ja alan ymmärtään ”sensuurin” tarpeen. Jos blogiani ei olisi sensuroitu, sillä olisi ilmeisesti vieläkin enemmän lukijoita ja siitä taas olisi seurannut se että kukaan ei olisi päässyt sivuille enää, koska ne olisivat kaatuneet. Ihmettelinkin välillä hieman ”hitautta”.

Avainsanat: ,

2 vastausta to “Sensuroidaanko sinunkin blogiasi?”

  1. oceansoul Says:

    Moikka,
    miten blogiasi on sensuroitu? 😮

Jätä kommentti