Tattari ei ole vilja, vaan yrtti

…siksi siinä ei myöskään ole gluteenia. Joten se sopii myös keliaatikoille. Tattarin pienissä siemenissä on paljon aminohappoja ja mineraaleja.  Kokonaisten tattarien lisäksi, tattaria on tarjolla hiutaleina, puurona ja tattarijauhona.

Kun tattarin huuhtelee tai paahtaa ennen ruuanvalmistusta siitä katoaa kitkerä maku. Tattari sopii vahvasti maustettujen ruokien kanssa sekä vahvasti maustettuun ruokaan. Tattaripuuroon sopii hyvin rusinat, taateli, viikunat ja luumut. Tattarijauhoista voi leipoa leipää tai tehdä vaikka suolaisen lettutaikinan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: