Oletko peto sängyssä?

Se, mitä teet lakanoiden välissä paljastaa sinut, ei vain unesi, jotka paljastavat luonteenpiirteesi, tunteesi ja halusi – vaan  nukkuma-asentosi, jossa unesi näet, on ihan yhtä paljastava. Yleisimmät nukkuma-asennot on nyt analysoitu ja tulokset ovat tässä:

  • Kissat, nukkuvat vatsallaan ja ovat itsevarmoja, riippumattomia ja itsetietoisia. He eivät voi sietää vapautensa rajoittamista ja vaativat huomiota. Kissat ovat nopeita, fiksuja ja joskus viekkaita – ja heillä on tapana ottaa hyöty irti  jokaisesta mahdollisuudesta.
  • Haikarat, nukkuvat kyljellään alempi jalka taivutettuna ja alempi käsi ojennettuna. Tämä asento ilmaisee nöyrää luonnetta, vaikkakin haikarat voivat olla myös hyvin itsevarmoja. Toinen puoli  heistä etsii riippumattomuutta ja toinen puoli kaipaa lapsuuden turvallisuutta.
  • Koiranpennut, nukkuvat kyljellään ylempi jalka alemman yli taivutettuna ja pää lepää käden varassa. He ovat energisiä ja ulospäin suuntautuneita, mutta epäilevät usein kykyjään ja lannistuvat helposti. He puikkelehtivat sinne tänne, eivätkä ota elämää vakavasti.
  • Peilit, nukkuvat kyljellään kädet ja jalat samassa asennossa. He elävät tasapainoista elämää ja uskovat kohtuuteen kaikessa. He välttävät suuria tunteita.
  • Viidakon valtiaat,  nukkuvat selällään kädet sivuilla. Tämä asento kielii itsetietoisuudesta ja itsevarmuudesta. He janoavat menestystä ja kyllästyvät helposti rutiineihin, niinpä he tarvitsevat jatkuvasti ärsykkeitä.

Avainsanat: , ,

Jätä kommentti